10 træningsfavoritter (og en undskyldning)

10-traeningsfavoritter-og-en-undskyldning

Jeg bebrejder mit nye arbejde for at jeg nu har en kæmpe trang til at købe nyt til træningsgarderoben.

…for den havde jeg jo slet ikke i forvejen.

Det kan nok ikke udelukkes at jeg sagtens kunne komme på en anden undskyldning for at købe nyt træningstøj, men hey, det giver da meget god mening af opgradere træningsgarderoben, når man ved at der kommer mere aktivitet på skemaet. Ikk’?

Jeg har i hvert fald samlet 10 træningsfavoritter som jeg lurer på lige nu. Det er vist ret tydeligt at særligt ét brand gerne måtte fylde mere i min træningsgarderobe.

 

1  HER  adidas by Stella McCartney sweatshirt

2 ⎝ HER adidas by Stella McCartney sports-bh

 HER  adidas by Stella McCartney træningstaske

 HER  Onzie tights

5 ⎝ HER  Onzie sports-bh

 HER  adidas by Stella McCartney tights

7 ⎝ HER Puma træningsjakke

8 ⎝ HER  Free People sports-bh

9 ⎝ HER  Lorna Jane sports-bh

10 ⎝ HER adidas by Stella McCartney top

 

Indlægget indeholder affiliate.Christine_bottom_2

2 Replies to “10 træningsfavoritter (og en undskyldning)”

  1. Rigtig fine ting! Selvom jeg sværger til Nike i træningstøj ;) Nu kommer jeg lige med et nybegynder-spørgsmål: Laver du collager i photoshop, eller hvor går magien ned? Jeg er simpelthen en dør til photoshop og åbenbart også InDesign, men vil virkelig gerne lære det ;) Kh Cassandra fra runforchocolate.dk

    1. Christine Bonde says: Svar

      Det var jeg også i lang tid! Jeg tror dog efterhånden jeg har mere tøj fra “yogamærkerne” så som Onzie. Det er virkelig lækkert. Og adidas by Stella McCartney laver bare det mest fine og feminine tøj synes jeg 😊
      Collagen er lavet i Photoshop 😊

Skriv et svar